Medewerker Ordermanagement - Alkmaar

medewerker ordermanagement

Wie is NG-BLU Networks?

NG-BLU Networks is een jong en snelgroeiend bedrijf. Wij leveren state-of-the-art ICT diensten aan de zakelijke klanten, denk aan (IP) Telefonie-, Internet-, (regionale) Datacenter- en Data (SDWAN, IP-VPN) diensten. We zijn ervaren en doen dit al zo lang we bestaan, zijn er expert in en trots op. We beschikken over een sterke identiteit: deskundig, klantgericht, flexibel nuchter, betrouwbaar. Partners noemen ons persoonlijk en roemen de korte lijnen.
Omdat we zo hard groeien zijn we op zoek naar leuke collega’s die graag zelfstandig en in een klein team, coördinerende werkzaamheden wil verrichten.

Kom jij ons Ordermanagement team in Alkmaar versterken voor 32-40 uur per week?

Wat ga je doen?

Altijd al een spin in het web willen zijn van een bedrijf? Iemand die ervoor zorgt dat alles elke dag weer vlekkeloos verloopt? Een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Een baan die iedereen wil hebben, maar die voor weinig mensen is weggelegd? Nu, dit is jouw kans!

Als Ordermanager heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je verzorgt het gehele orderproces en voert overleg met collega’s aangaande lopende orders en projecten.

Je staat veelvuldig in contact met klanten en partners, begeleidt de verschillende processen en kunt snel schakelen. Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om orders en verzorgt daarnaast ook de administratieve verwerking hiervan.

Ben jij dit?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding of hoger. Je bent sterk in communicatie, klantvriendelijk, proactief en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt kwaliteit leveren en wilt zorgen voor tevreden klanten.

Je kunt uitstekend zelfstandig werken, je hebt daarbij een gestructureerde aanpak en kunt prioriteiten stellen. Tevens heb je een technische en commerciële inslag.

Daarnaast vind je het leuk om in een relatief klein team te werken en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit.

En natuurlijk beschik jij over uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

Jouw thuisbasis wordt een groeiende organisatie waar servicegerichtheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan. Een organisatie waar ook tijd is voor ontspanning met een eigen “game room”. Je zult hier de warmte gaan voelen van een informele en gezellige sfeer waarbij hard gelachen mag worden en successen met elkaar worden gevierd.

Verder krijg jij alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen ons werkgebied. Wij hechten veel waarde aan de ambitie van onze medewerkers. Wij moedigen het dan ook aan om cursussen en/of opleidingen te volgen.

VOG

In verband met ISO vereisen deze functies bij indiensttreding de overlegging van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan jouw schriftelijke reactie voorzien van CV aan huug@ngblunetworks.nl.

P1010101