Ga naar hoofdinhoud
NG-BLU Networks

Gezocht: lokale
Telecom & ICT partners

Wij zoeken lokale Telecom & ICT partijen die met ons willen samenwerken om ieder bedrijf in Nederland aan snel en betaalbaar internet te helpen. Door onze krachten te bundelen bieden we ieder bedrijf in Nederland toegang tot het glasvezelnetwerk. Samen kunnen we dit ook binnen jullie regio mogelijk maken. Helpt u ons mee?

NG-BLU zoekt lokale ICT partijen

De kracht van lokale experts

Alleen samen krijgen we heel Nederland verbonden via het glasvezelnetwerk. Een betaalbare aansluiting op het glasvezelnetwerk is nog lang niet voor ieder bedrijf beschikbaar. NG-BLU Networks werkt samen met DELTA Fiber Netwerk om de uitrol van glasvezel mogelijk te maken. Dat doen we door middel van vraagbundeling. En daar kunnen wij jullie hulp, als lokale Telecom & ICT partner, natuurlijk goed bij gebruiken! Als onafhankelijke aanbieder van netwerkoplossingen geloven wij in de kennis en de kracht van lokale experts. Door samen te werken kunnen we supersnel internet ook voor jullie klanten beschikbaar maken.

NG-BLU zoekt lokale ICT partijen

Waar kom je ons tegen?

Met onze missie trekken wij door het hele land om ervoor te zorgen dat elk bedrijventerrein wordt ontsloten op het glasvezelnetwerk. Wij zijn momenteel actief in verschillende gebieden en daar komen maandelijks nieuwe bij. Op de interactieve kaart hiernaast is te zien in welke regio’s wij nu actief zijn, en in welk stadium de vraagbundeling is. Bekend terrein en enthousiast geworden om ons te helpen?

Even wat getallen

700.000+

Samen met onze (lokale) partners hebben we al meer dan 700.000 glasvezelaansluitingen gerealiseerd.

7.000+

Maandelijks komen daar in Nederland meer dan 7.000 nieuwe glasvezelaansluitingen bij.

2.000+

Dagelijks werken wij met meer dan 2.000 collega's samen om glasvezel in Nederland te realiseren.

Doe mee als lokale Telecom & ICT partner

Samenwerken met NG-BLU Networks kent vele voordelen. Naast deelname aan de vraagbundeling, waarbij wij jullie intensief ondersteunen met marketing, communicatie en sales, bieden wij u toegang tot ons brede dienstportfolio om jullie klanten optimaal te bedienen. Onze automatische facturatietools, -salesondersteuning en uitmuntende supportafdeling staan geheel tot jullie beschikking. Samen gaan we voor succes en tevreden klanten!

Ja, ik wil partner worden!

Direct contact