Homepagina
partner worden

Partner worden

Word een partner

Gezocht: Telecom & ICT partners

Wij zoeken lokale Telecom & ICT partijen die samen willen werken met een onafhankelijke partij die werkelijke ondersteuning op maat biedt.

De kracht van experts

NG-BLU Networks richt zich op ICT bedrijven die zoeken naar een onafhankelijke partij die werkelijke ondersteuning op maat biedt. Door de geconsolideerde markt blijven er steeds minder onafhankelijke aanbieders over. Dat maakt partner worden van NG-BLU Networks voor ICT bedrijven extra interessant.

Partner of reseller

Partnerships bieden ICT bedrijven de mogelijkheid om gezamenlijk met NG-BLU Networks op te trekken in projecten. Binnen een partnership behoudt u het commerciële klantcontact en blijft u het eerste aanspreekpunt voor de klant. NG-BLU Networks gaat echter de contractuele relatie met de klant aan en neemt derhalve het debiteurenrisico op zich. U ontvangt een doorlopende vergoeding op de totale door de klant bij NG-BLU Networks gerealiseerde omzet.

Als reseller heeft u de mogelijkheid om onder uw eigen naam en verantwoordelijkheid het volledige NG-BLU Networks portfolio aan te bieden. Anders dan bij een partnership heeft en houdt u de contractuele relatie met de klant én kan u uw eigen verkooptarieven bepalen. Eén ding blijft echter gelijk, u kunt blijven rekenen op onze support.

In beide situaties kunnen partners en resellers gebruik maken van het portaal van NG-BLU Networks, om snel extra diensten aan uw klanten te kunnen bieden. Daarbij staan tal van mogelijkheden zoals automatische facturering, -handling en supportopties ter beschikking.

P1010201

Support op maat

NG-BLU Networks fungeert als verlengstuk van haar partners. Wij helpen partners op het gebied van onderscheidende, innovatieve en infrastructuuronafhankelijke telecom- en datadiensten. Maar nog belangrijker: wij helpen onze partners in alle fases van het proces; bij verkoop, technische ondersteuning, support met SLA's én monitoring.

Ons doel is om u optimaal van dienst te zijn en u de best mogelijke, op maat gesneden oplossing te bieden. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een zowel snelle als persoonlijke service vormen daarbij integraal onderdeel van de dienstverlening.

En ook nog:

  • Eigen telefooncentrale
  • CRM-integratie
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • tot 10.000 telefoonnummers

Doe mee als lokale Telecom & ICT partner

Samenwerken met NG-BLU Networks kent vele voordelen. Naast deelname aan de vraagbundeling, waarbij wij jullie intensief ondersteunen met marketing, communicatie en sales, bieden wij u toegang tot ons brede dienstportfolio om jullie klanten optimaal te bedienen. Onze automatische facturatietools, -salesondersteuning en uitmuntende supportafdeling staan geheel tot jullie beschikking. Samen gaan we voor succes en tevreden klanten!