Onze missie en visie

onze visie

Dit is wie wij zijn

Onze missie

NG-BLU Networks is een infrastructuur onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). Wij leveren hoogwaardige Internet-, IPVPN-, SD-WAN-, Security- en IP-Telefonie diensten die wij zelf bouwen en beheren. Wij houden graag zelf de controle over de kwaliteit van de dienstverlening én als het net even anders moet, dan doen we dat ook. Interconnects met de belangrijkste infrastructuurleveranciers, een eigen MPLS-, SD-WAN-, Internet- en Telefonie Backbone én een team van gedreven specialisten maken dit mogelijk.

Wij richten ons op de zakelijke markt en leveren onze diensten uitsluitend samen met hoogwaardige Telecom & ICT Partners. Door de samenwerking en dienstverlening optimaal af te stemmen op de wensen van onze Partners en eindklanten, zijn wij gezamenlijk in staat om in alle situaties succesvol te zijn.

Samenwerken is bovenal mensenwerk en moet ook leuk zijn. Daarom staan wij voor korte lijnen, flexibiliteit, persoonlijk contact en teamwork.

Onze visie

De ICT-sector ontwikkelt zich razendsnel. Applicaties worden steeds meer vanuit de ‘Cloud’ aangeboden. Dit stelt andere eisen aan de ICT-leverancier én de benodigde dienstverlening. Het functioneren van de applicaties zal steeds meer afhangen van de inrichting van de onderliggende infrastructuur, performance en beschikbaarheid. Veiligheid zal een steeds grotere rol spelen. Tegelijkertijd zal de rol van de ICT-leverancier veranderen en ‘opschuiven’ van hardware leverancier naar het leveren van managed services in combinatie met advies, beheer en inrichting van applicaties en software.

Dáár is de dienstverlening van NG-BLU Networks volledig op gericht. Zorgen dat onze Partners volledig kunnen vertrouwen op de ‘onderliggende infrastructuur’, de beschikking hebben over een complete set van unieke diensten, die zorgt dat eindgebruikers de klantapplicaties zorgeloos, veilig en met de beste performance kunnen benaderen. Én altijd de beschikking over maximale ondersteuning. Dát is ons specialisme. Daarmee ontzorgen we onze Telecom & ICT partner en gezamenlijke eindklant, zodat de Partner zich volledig kan richten op zijn core business.

Concreet betekent het dat wij onze partners helpen bij alle onderdelen van het klantproces: verkoop, technische ondersteuning, implementatie, support met SLA’s, monitoring en service management. Unieke Internet-, MPLS IP-VPN-, SD-WAN-, Security- en IP-Telefonie-diensten, gecombineerd met krachtige ondersteunende tooling zoals ons Partner- en klant webportaal, real-time monitoring, rapportages, configuratiemanagement, 24x7 support, pro-actieve bewaking en ISO certificeringen. Samen maken wij hét verschil.