Homepagina
security

Security

Managed Firewall


De Firewall is een apparaat wat de interne ICT infrastructuur scheidt van het publieke Internet. Alle informatie die door de firewall komt, wordt gescand op gevaarlijke onderdelen en vervolgens doorgelaten of tegengehouden en beschermd daarnaast ook interne afwijkingen naar internet af.Neem direct contact op!

01

Waarom een Managed Firewall?

Cybercriminelen brengen de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar door bekende en onbekende kwetsbaarheden te misbruiken. Hackers vallen niet alleen uw bedrijfsnetwerken aan, zij misleiden uw medewerkers ook met geavanceerde malware, bots, drive-by downloads en phishing.


Maatregelen om een (bedrijfs)netwerk te beveiligen concentreren zich meestal op het implementeren van beveiligingssoftware en -hardware in de vorm van firewalls en VPN’s. Echter wanneer een firewall niet regelmatig wordt geactualiseerd of werknemers onzorgvuldig omgaan met wachtwoorden of encryptiehulpmiddelen, is een organisatie toch enorm kwetsbaar. Informatiebeveiliging is een actief proces en een onbeheerde firewall is niet afdoende om beveiligingsrisico’s uit te sluiten.


Managed Firewall van NG-BLU Networks is een hoogwaardig beveiligingsplatform. Het biedt altijd actuele en adequate bescherming zelfs de meest recente internetbedreigingen. Een sterke combinatie van geavanceerde en geïntegreerde beveiligingsmodules staat garant voor een krachtige verdediging tegen het bewust opereren van kwaadwillende en onbewust menselijk falen.


De voordelen van een Managed Firewall:


• 24x7 pro-actieve bewaking
• Altijd up-to-date
• Eén aanspreekpunt voor veiligheid, hardware en support.
• Altijd verzekerd van een werkende firewall

02

Remote Access – Site to Site

LAN omgevingen van (sub)locaties die onderdeel moeten worden van een IP-VPN maar die op basis van Internet zijn aangesloten, worden door ons van een secure tunnel voorzien.

03

SSL VPN

Gebruikers kunnen op basis van een veilige SSL verbinding over iedere internetverbinding toegang tot het bedrijfsnetwerk krijgen.
De SSL verbinding kan volledig in uw AD omgeving worden geïntegreerd. Dit is met name een mobiele- en thuiswerkoplossing.

“Een sterke combinatie van geavanceerde en geïntegreerde beveiligingsmodules staat garant voor een krachtige verdediging tegen het bewust opereren van kwaadwillende en onbewust menselijk falen.”

De ervaringen van andere klanten

Ontdek hoe NG-BLU Networks en onze partners een goede relatie hebben opgebouwd.
Alle referenties

Doe mee als lokale Telecom & ICT partner

Samenwerken met NG-BLU Networks kent vele voordelen. Naast deelname aan de vraagbundeling, waarbij wij jullie intensief ondersteunen met marketing, communicatie en sales, bieden wij u toegang tot ons brede dienstportfolio om jullie klanten optimaal te bedienen. Onze automatische facturatietools, -salesondersteuning en uitmuntende supportafdeling staan geheel tot jullie beschikking. Samen gaan we voor succes en tevreden klanten!