Firewall

Een stukje bescherming van uw bedrijfsnetwerk

Managed Firewall

Managed Firewall van NG-BLU Networks is een hoogwaardig beveiligingsplatform.

Managed Firewall

De Firewall is een apparaat wat de interne ICT infrastructuur scheidt van het publieke Internet. Alle informatie die door de firewall komt, wordt gescand op gevaarlijke onderdelen en vervolgens doorgelaten of tegengehouden en beschermd daarnaast ook interne afwijkingen naar internet af.

Waarom een Managed Firewall?

Cybercriminelen brengen de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar door bekende en onbekende kwetsbaarheden te misbruiken. Hackers vallen niet alleen uw bedrijfsnetwerken aan, zij misleiden uw medewerkers ook met geavanceerde malware, bots, drive-bydownloads en phishing.

Maatregelen om een (bedrijfs)netwerk te beveiligen concentreren zich meestal op het implementeren van beveiligingssoftware en -hardware in de vorm van firewalls en VPN’s. Echter wanneer een firewall niet regelmatig wordt geactualiseerd of werknemers onzorgvuldig omgaan met wachtwoorden of encryptiehulpmiddelen, is een organisatie toch enorm kwetsbaar. Informatiebeveiliging is een actief proces en een onbeheerde firewall is niet afdoende om beveiligingsrisico’s uit te sluiten.

Managed Firewall van NG-BLU Networks is een hoogwaardig beveiligingsplatform. Het biedt altijd actuele en adequate bescherming zelfs de meest recente internetbedreigingen. Een sterke combinatie van geavanceerde en geïntegreerde beveiligingsmodules staat garant voor een krachtige verdediging tegen het bewust opereren van kwaadwillende en onbewust menselijk falen.

De voordelen van Managed Firewall

  • 24x7 pro-actieve bewaking
  • Altijd up-to-date
  • Eén aanspreekpunt voor veiligheid, hardware en support
  • Altijd verzekerd van een werkende firewall

Samen bouwen naar een mooie toekomst

Ontdek hoe NG-BLU Networks en onze partners een goede relatie hebben opgebouwd.