Over ons

over ons

Wat doen wij:

NG-BLU Networks levert vertrouwen in verbinding(en). Er ligt nogal wat aan ten grondslag voordat we bovenstaande conclusie neer durfden te zetten. Hierbij hebben wij gekeken naar onze expressieve, persoonlijke en intrinsieke waarden, kortom het waarom doen we dit. In deze waarden kwamen twee duidelijke merkidentiteiten naar voren, vertrouwen en verbinding. Hier zoomen wij dus in op het hoe doen we dat.

Vertrouwen

NG-BLU Networks geeft medewerkers vanuit een open bedrijfscultuur vertrouwen om zelfstandig te werken en zichzelf te ontplooien. Hierbij wordt uitgegaan van een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Wij spreken het vertrouwen uit in partners/resellers om hun diensten aan te bieden aan hun klanten wij denken proactief mee om de service optimaal in te zetten.

NG-BLU Networks doet er alles aan om het vertrouwen van partners, resellers en (hun) klanten waar te maken. Ook wanneer er onverhoopt verstoringen plaatsvinden wordt het vertrouwen door inzet van geavanceerde technieken niet geschaad. Door een gezonde bedrijfsvoering en een scherp oog voor vernieuwing/innovatie kan de toekomst van NG-BLU Networks met vertrouwen tegemoet worden gezien.

Verbinding

Onze medewerkers zoeken de verbinding met elkaar op, werken samen om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hiervoor is kennisdeling cruciaal.

NG BLU-Networks staat rechtstreeks in verbinding met haar partners, resellers en klanten. De lijnen zijn kort en de manier van communiceren is persoonlijk en proactief. Partners, resellers en klanten zijn bij NG-BLU Networks geen nummers. Daarnaast zoeken onze medewerkers natuurlijk ook de verbinding met de klant en de branche waarin deze actief is. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren.

Wat doen we?

Tenslotte komen we uit op de kernvraag wat doen we?

Simpel antwoord: NG-BLU Networks levert data- en telefonieverbindingen.

Uitgebreid gezegd: Door ontwikkeling en onderhoud van veelzijdige diensten op het gebied van communicatietechnologie en security, biedt NG-BLU Networks de (eind)klant kwalitatief hoogwaardige (managed) services.

Waar het eigenlijk op neerkomt: als (eind)klant van NG-BLU Networks hoef je je nooit meer zorgen te maken om een haperende verbinding.

NG-BLU Networks levert vertrouwen in verbinding(en).