Ripe diensten

IP Space

NG-BLU Networks kan u voorzien van alle noodzakelijke IP adressen voor het management van- of toegang tot uw firewalls in uw datacenters of op kantoor.

IP-diensten, IP-Transit en LIR management

IP adressen AS en LIR status

NG-BLU Networks is een RIPE NCC Local Internet Registrar (LIR) lid. Dit betekent dat wij u van IP adressen kunnen voorzien voor onder andere hosting of connectiviteitsdiensten uit onze eigen install-base.

Aangezien het niet meer mogelijk is om als ISP grote hoeveelheden IP adressen via RIPE NCC of ARIN uit te geven, bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen publieke IP subnetten bij ons af te nemen. U krijgt dan eigen publieke subnetten (kleinste formaat /24), die u door uw Internetservice providers over uw AS kunt laten adverteren. Dit is vooral van belang als u redundancy wenst te realiseren over 2 verschillende ISP’s of dat u het risico en (onnodig) werk van omnummering wilt voorkomen. Onze specialisten kunnen u helpen met het verkrijgen van deze adressen, eventuele AS én het realiseren van slimme BGP redundancy over meerdere ISP’s.

IP-Transit

U levert al diensten vanuit een datacenter, maar bent u op zoek naar een (tweede) netwerkleverancier voor uw internet of een kwalitatief betere netwerkleverancier voor uw internetbehoefte? Dan bent u bij NG-BLU Networks aan het juiste adres. Ook kunnen we u helpen met het verkrijgen van eigen publieke IP adressen, AS en LIR status. Onze BGP specialisten helpen u graag om redundancy in te regelen over meerdere ISP’s.

Ons volledige geografisch gescheiden core netwerk welke verdeeld is over een groot aantal datacenters in Nederland, is aangesloten op zorgvuldig uitgekozen Tier-1 providers en verbindingen waardoor we u kwalitatief het beste netwerk kunnen bieden met lage latency en snelste routes voor uw diensten naar het internet.

NG-BLU Networks geeft u ook de mogelijkheid om via ons netwerk direct op een van de Tier-1 providers aan te sluiten, ook op locaties waar de Tier-1 providers wellicht niet zelf zitten. Hierdoor krijgt u de keuze van uw datacenterleverancier en meer vrijheid in de netwerkkeuze.

Offerte aanvragen

Samen bouwen naar een mooie toekomst

Ontdek hoe NG-BLU Networks en onze partners een goede relatie hebben opgebouwd.