Secure SD-WAN

"De volgende stap in WAN oplossingen"

Optimale benutting van beschikbare bandbreedte en verhogen beschikbaarheid

Geschikt voor iedere organisatie die hoge eisen stelt aan Performance en beschikbaarheid.

SD-WAN

Een software gedefinieerd wide-area netwerk (SD-WAN) is een oplossing die in feite een transportlaag bouwt over alle vormen van WAN (IP) infrastructuur (Internet en/of MPLS) beschikbaar op klant locatie.

Verkeer wordt binnen een SD-WAN oplossing automatisch en dynamisch over de best presterende verbinding gestuurd. Bij het bepalen van de meest geschikte verbinding wordt er continu gekeken naar netwerkcondities (jitter, packetloss, bandbreedte, delay), de beveiliging- en QoS eisen van de applicatie. Bandbreedte van alle beschikbare verbindingen wordt gebruikt, hoge mate van redundancy gerealiseerd en performance geoptimaliseerd.

Dé manier om betaalbaar het maximale te halen uit beschikbare verbindingen.

Secure SD-WAN van NG-BLU Networks

NG-BLU Networks heeft een uniek SD-WAN portfolio ontwikkeld: 'Secure SD-WAN', geschikt voor iedere organisatie, zowel 'single site' als 'multi site'. Juist voor organisaties die hoge eisen stellen aan Performance en beschikbaarheid.

De NG-BLU Secure SD-WAN dienst is een ‘state of the art’ dienst waarbij de software performance optimaliseert met slimme en automatische routeringstechnieken. Hierdoor wordt beschikbare bandbreedte en verbindingen optimaal benut, performance verbetert en wordt een extreem hoge beschikbaarheid gerealiseerd tegen aanzienlijke lagere kosten.

De dienst kan worden geleverd over alle vormen van Internet- en/of MPLS IPVPN verbindingen. Dit zorgt ervoor dat de dienst op ieder moment kan worden geïmplementeerd, ongeacht eventuele onderliggende contracten.

De SD-WAN dienst kan worden uitgebreid met Next Generation Security Software waarmee niet alleen toegang tot het Internet kan worden beveiligd tegen hackers en virussen, maar waarbij ook de WAN, LAN, WIFI en End Points (PC's, Servers, etc.) omgeving volledig 'mee worden genomen'.

Voordelen NG-BLU Secure SD-WAN

Intelligente en geautomatiseerde routing

De Secure SD-WAN oplossing 'leert' continu nieuwe applicaties bij en weet daardoor wat het snelste en beste pad is naar die bestemming. Dit zorgt voor een optimale gebruikersbeleving.

Op basis van vooraf bepaalde performance eisen aan het pad voor een betreffende applicatie, wordt continu bepaald over welke beschikbare verbinding de sessie wordt opgebouwd.

Ook wordt hiermee automatisch de failover tussen de diverse beschikbare verbindingen geregeld.

Multi Breedband & Provider onafhankelijk

De SD-WAN dienst biedt de mogelijkheid om meerdere Internet en/of IP-VPN verbindingen van verschillende Providers te combineren en continu te gebruiken, ongeacht of het nu 4G, Glasvezel, Coax of xDSL infrastructuur betreft. Dit biedt hogere beschikbaarheid én alle bandbreedte wordt benut.

Monitoring & Rapportages

U krijgt de beschikking over een real time SD-WAN Dashboard waarbij de SD-WAN performance real-time en historisch inzichtelijk wordt gemaakt.

Maandelijks wordt een SD-WAN rapportage verstrekt met een overzicht van de belangrijkste performance criteria.

Unieke redundancy oplossing (SD-WAN & MPLS)

Secure SD-WAN kent in de standaardoplossing een hoge mate van redundancy. De beschikbaarheid is nog verder te verhogen door de optie MPLS redundancy: bij falen van de SD-WAN omgeving, neemt het onderliggende MPLS IPVPN netwerk het automatisch over en blijft de dienst beschikbaar.

Direct implementeerbaar ongeacht huidige contracten

Een mooie bijkomstigheid van SD-WAN is dat het op ieder moment in uw organisatie geïmplementeerd kan worden, ongeacht of u nog lopende contracten heeft bij uw huidige ISP. Immers SD-WAN legt een 'transportlaag' over WAN verbindingen en dus ook over uw bestaande Internet- of MPLS verbindingen. U kunt direct starten met het verbeteren van Internet- of WAN performance en verhogen van de beschikbaarheid!

NG-BLU Secure SDWAN en Partners

Grote marktkansen

Omdat ons SD-WAN portfolio geschikt is voor zowel de 'multi site' als 'single site' klanten, biedt dit enorme marktkansen. Deze dienst is interessant voor iedere zakelijke klant, klein of groot!

Ondersteuning bij Sales-, Design-, Project- tot Support proces

Om succesvol te zijn, is het van groot belang om intensief en oprecht met elkaar samen te werken. Wij zijn succesvol als onze partner ook succesvol is. Daarom is onze organisatie ingericht op nauwe samenwerking op alle niveaus. Onze partners kunnen afhankelijk van behoefte, de expertise van de NG-BLU medewerkers in alle stappen van het sales-, lever- en support proces inzetten. Daarmee maken we samen het verschil!

Eigen SDWAN 'wolk' voor Partners

Interessant voor Partners die haar relaties toegang wil geven tot een eigen Cloud omgeving op basis van SDWAN. Voor deze Partners levert NG-BLU een complete SDWAN dienst dedicated voor de Partner. De verschillende klanten van de Partner kunnen op basis van SDWAN technieken worden opgenomen in de eigen 'SDWAN wolk' en het verkeer wordt op basis van SDWAN techniek afgeleverd op de gewenste Applicaties en Cloud omgeving. Klanten ervaren hierdoor de beste performance en beschikbaarheid.

SDWAN omgeving rechtsreeks gekoppeld met Cloud partijen

Klanten die opgenomen zijn in de NG-BLU SDWAN omgeving kunnen vervolgens rechtstreeks en privaat toegang krijgen tot een grote set van Cloud partijen zoals Microsoft Azure, Amazone, Google maar ook lokale partijen als Gemnet, Uniserver, Vcare, Speakup, GNTel, EPD Hosting partijen, etc.

Samen bouwen naar een mooie toekomst

Ontdek hoe NG-BLU Networks en onze partners een goede relatie hebben opgebouwd.