Secure SD-WAN

"De volgende stap in WAN oplossingen"

Optimale benutting van beschikbare bandbreedte en verhogen beschikbaarheid

Geschikt voor iedere organisatie die hoge eisen stelt aan Performance en beschikbaarheid.

SD-WAN

Een software gedefinieerd wide-area netwerk (SD-WAN) is een oplossing die in feite een transportlaag bouwt over alle vormen van WAN (IP) infrastructuur (Internet en/of MPLS) beschikbaar op klant locatie.

Verkeer wordt binnen een SD-WAN oplossing automatisch en dynamisch over het meest geschikte WAN pad gestuurd. Bij het bepalen van het meest geschikte pad wordt er continu gekeken naar netwerkcondities (jitter, packetloss, bandbreedte, delay) en de beveiliging- en QoS eisen van de applicatie. Bandbreedte van alle beschikbare verbindingen wordt gebruikt, hoge mate van redundancy gerealiseerd en performance geoptimaliseerd.

Dé manier om betaalbaar het maximale te halen uit beschikbare verbindingen.

Secure SD-WAN van NG-BLU Networks

NG-BLU Networks heeft een uniek SD-WAN portfolio ontwikkeld 'Secure SD-WAN', geschikt voor iedere organisatie zowel 'single site' als 'multi site'. Voor organisaties die hoge eisen stellen aan Performance en beschikbaarheid.

De NG-BLU Secure SD-WAN dienst is een ‘state of the art’ dienst waarbij de software performance optimaliseert met slimme en automatische routeringstechnieken. Door deze slimme manier van gebruik maken van alle beschikbare WAN IP infrastructuur, wordt het mogelijk om de beschikking te krijgen over meer bandbreedte, betere performance een extreme beschikbaarheid en veelal tegen aanzienlijke lager kosten.

De dienst kan worden geleverd over alle vormen van Internet- en/of MPLS IPVPN omgevingen, ongeacht de aanbieder(s). Dit zorgt ervoor dat de dienst op ieder moment kan worden geïmplementeerd, ongeacht eventuele onderliggende contracten.

De Secure SD-WAN dienst vormt bij uitstek de basis om de security inrichting van de volledige organisatie op een zeer hoog niveau te brengen. De SD-WAN dienst kan worden uitgebreid met Next Generation Security Software waarmee niet alleen toegang tot het Internet kan worden beveiligd tegen hackers en virussen, maar waarbij ook de WAN, LAN, WIFI en End Points omgeving volledig 'mee worden genomen'.

U kunt ervoor kiezen volledig ontzorgd te worden inclusief het (proactieve)beheer en vervanging van apparatuur op klant locatie. Tot slot wordt u voorzien van uitgebreide monitoring, adviezen en rapportages tools, waarmee we samen zorgen dat de dienst gedurende de samenwerking uw organisatie optimaal ondersteunt en blijft ondersteunen.

Voordelen NG-BLU Secure SD-WAN

Intelligente en geautomatiseerde routing

De Secure SD-WAN oplossing 'leert' continu nieuwe applicaties bij en weet daardoor wat het snelste en beste pad is naar die bestemming. Dit zorgt voor een optimale gebruikersbeleving.

Op basis van vooraf bepaalde performance eisen aan het pad voor een betreffende applicatie, wordt continu bepaald over welke beschikbare verbinding de sessie wordt opgebouwd.

Ook wordt hiermee automatisch de failover tussen de diverse beschikbare verbindingen geregeld.

Multi Breedband & Provider onafhankelijk

De SD-WAN dienst biedt de mogelijkheid om meerdere Internet en/of IP-VPN verbindingen van verschillende Providers te combineren en continu te gebruiken, ongeacht of het nu 4G, Glasvezel, Coax of xDSL infrastructuur betreft. Dit biedt hogere beschikbaarheid én alle bandbreedte wordt benut.

Monitoring & Rapportages

U krijgt de beschikking over een real time SD-WAN Dashboard waarbij de SD-WAN performance real-time en historisch inzichtelijk wordt gemaakt.

Maandelijks wordt een SD-WAN rapportage verstrekt met een overzicht van de belangrijkste performance criteria.

Unieke redundancy oplossing (SD-WAN & MPLS)

Secure SD-WAN kent in de standaardoplossing een hoge mate van redundancy. De beschikbaarheid is nog verder te verhogen door de optie MPLS redundancy: bij falen van de SD-WAN neemt het onderliggende MPLS IPVPN netwerk het automatisch over en blijft de dienst beschikbaar.

Direct implementeerbaar ongeacht huidige contracten

Een mooie bijkomstigheid van SD-WAN is dat het op ieder moment in uw organisatie geïmplementeerd kan worden, ongeacht of u nog lopende contracten heeft bij uw huidige ISP. Immers SD-WAN legt een 'transportlaag' over WAN verbindingen en dus ook over uw bestaande Internet- of MPLS verbindingen. U kunt direct starten met het verbeteren van Internet- of WAN performance en verhogen van de beschikbaarheid!

Samen bouwen naar een mooie toekomst

Ontdek hoe NG-BLU Networks en onze partners een goede relatie hebben opgebouwd.