Homepagina
vast mobiel integratie

Vast-Mobiel integratie

Altijd en overal bereikbaar op één nummer

Vast-Mobiel integratie

Door uw mobiele telefonie te integreren met uw vaste telefonie, stelt u uw medewerkers in staat sneller én flexibeler zaken te doen. Uw medewerker is op één nummer op zowel de vaste als mobiele telefoon bereikbaar, overal en altijd.

OnAir Vast-Mobiel integratie

Op zowel uw vaste als mobiele nummer bereikbaar op uw mobiele telefoon.

Met OnAir Vast-Mobiel integratie van NG-BLU Networks krijgt u de beschikking over uitgebreide functionaliteiten op uw mobiele telefoon.
U kunt denken aan verkort intern bellen naar collega's, voicemail via het Hosted Telefonieplatform, deel uitmaken van belgroepen.

Geen gebruik van aparte apps, maar rechtstreeks vanuit uw native dialer.

OnAir Vast-Mobiel integratie van NG-BLU Networks

OnAir Vast-Mobiel integratie bestaat uit de levering en activatie van simkaarten, mobiel bellen, gebeld worden, internetten en SMS’en in combinatie met ons Hosted Telefonieplatform.
Ook ondersteunen wij internationaal roaming en er zijn extra diensten als Forced on PBX, en private APN mogelijk. Nummerbehoud is mogelijk op spraakabonnementen waarmee kan worden gebeld.

U heeft de keuze uit 2 verschillende mobiele netwerken.
De abonnementen bestaan uit onbeperkt bellen in combinatie met een ruime databundel.

Voordelen OnAir Vast-Mobiel integratie

Vast nummer op mobiel

Koppel uw vaste zakelijke nummer aan uw mobiele nummer zodat u op uw mobiele telefoon op beide nummers bereikbaar bent.

Geen aparte app

OnAir Vast-Mobiel integratie maakt het mogelijk gewoon vanuit uw native dialer te bellen. U kiest zelf met welk nummer u uitbelt.

Netwerkonafhankelijk

NG-BLU Networks levert haar mobiele diensten over 2 van de best geteste landelijke mobiele netwerken. Dit betekent dat u op iedere plek de beschikking heeft over uw zakelijke telefonie in combinatie met de snelst mogelijke mobiele internetverbinding. Altijd een oplossing!

OnAir Vast-Mobiel integratie en Partners

Direct inzicht in beschikbaarheid en prijzen: Webportaal 'Infraorders'

Onze partners krijgen de beschikking over ons webportaal 'Infraorders'. Dit webportaal geeft u inzicht in onder andere de beschikbaarheid en de prijzen van de diensten. Na bestelling wordt u via deze omgeving op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele service tickets.

Eigen SPN naam

Onze partners kunnen de beschikking krijgen over een eigen gewenste SPN naam (netwerknaam in display toestel) in combinatie met eigen whitelabel simkaarten.

Private APN mogelijk

Beveiligde toegang tot (bedrijfs-)informatie vanaf uw mobiele telefoon.

Wilt u ook vast-mobiel integratie?