Homepagina
hosted telefonie

Hosted Telefonie

Zakelijke VoIP diensten

Hosted Telefonie van NG-BLU Networks

Zakelijk VoIP bellen met de hoogste kwaliteit en uitgebreide functionaliteiten tegen een lage prijs.
Hosted Telefonie zal u nooit beperken in de communicatiemogelijkheden of uw locatiekeuze.

Hosted Telefonie

Hosted Telefonie is de oplossing voor flexibel werken. In elke ruimte kan er gebruik worden gemaakt met of zonder vast toestel en u behoudt uw eigen nummer. Overal waar een internetaansluiting aanwezig is, kunt u bellen of gebeld worden. De hoeveelheid gesprekken die met Hosted Telefonie tegelijkertijd kunnen worden gevoerd zijn onbeperkt.

Uw medewerkers zijn op één nummer overal en altijd op zowel de vaste als mobiele telefoon bereikbaar. Doordat Hosted Telefonie gebruikmaakt van dezelfde bekabeling als het internet zijn extra telefoonkabels overbodig.

Hosted Telefonie van NG-BLU Networks

Bij Hosted Telefonie maakt u gebruik van een telefooncentrale in de cloud welke voor u door NG-BLU Networks beschikbaar wordt gesteld. Uw huidige telefooncentrale is overbodig, er is geen traditionele infrastructuur (zoals ISDN) vereist en de hoge service- en onderhoudskosten behoren tot het verleden. Alle functionaliteiten, zoals doorschakelingen en belgroepen, zijn beschikbaar in de telefooncentrale in uw cloud.

Uw cloud bevindt zich op één van de beveiligde datacenters over welke NG-BLU Networks beschikt. Deze dienst is met name geschikt voor bedrijven die flexibiliteit willen en geen telefooncentrale op locatie.

Voordelen NG-BLU Hosted Telefonie

Uitgebreide functionaliteiten

(Automatisch) doorschakelen, belgroepen, wachtrijen, keuzemenu's, tijdschakelingen en geavanceerde gespreksrouteringen zijn slechts een aantal van de uitgebreide mogelijkheden van Hosted Telefonie van NG-BLU Networks.

Flexibiliteit

Of u nu 1 gebruiker of meer dan 100 gebruikers heeft, Hosted Telefonie beantwoord aan al uw wensen. U betaalt maandelijks een laag bedrag per gebruiker en kunt onbeperkt op- en afschalen qua aantal gebruikers.

Onbeperkt bellen

Met Hosted Telefonie van NG-BLU Networks heeft u de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar nationale vaste en mobiele nummers te bellen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Belt u ook veel naar buitenlandse bestemmingen, dan bieden wij u de mogelijkheid onbeperkt naar alle EU landen te bellen.

Neem contact op met onze verkoopafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

NG-BLU Hosted Telefonie en Partners

Eenvoudig beheer via Webportaal Infraorders

Onze partners krijgen de beschikking over ons webportaal 'InfraOrders'. In dit webportaal kunt u eenvoudig uw klanten voorzien van een Hosted Telefonie omgeving.

Onbeperkt schaalbaar

De Hosted Telefonie oplossing van NG-BLU Networks kent geen beperking qua aantallen. U kunt dus al uw klanten, van een zelfstandige tot en met een multinational, voorzien van onze Hosted Telefonieoplossingen.

Nationaal en Internationaal

Heeft u klanten met vestigingen in het buitenland? Met Hosted Telefonie van NG-BLU Networks kunt u uw klanten overal voorzien van een oplossing.

Slider img

Offerte VoIP aanvragen

Samen bouwen naar een mooie toekomst

Ontdek hoe NG-BLU Networks en onze partners een goede relatie hebben opgebouwd.