SIP Trunking

Geschikt voor iedere (cloud) telefooncentrale

VoIP bellen via SIP Trunking

Koppel uw (Cloud) telefooncentrale aan onze SIP Trunk en ervaar de hoge spraakkwaliteit, de beste beschikbaarheid en de scherpste tarieven.

SIP Trunking

Een SIP Trunk wordt gebruikt als telefoonlijn via het internet.

Als vervanger van de traditionele telefonielijnen zoals ISDN, zorgt een SIP Trunk ervoor dat uw telefooncentrale via het internet kan bellen. Uw gesprekken worden spraakpakketten die over het internet gaan met behulp van een SIP Trunk

Kortgezegd dus een softwarematige telefoonlijn.

SIP Trunking is met name geschikt voor bedrijven die een eigen telefooncentrale op locatie of in een eigen datacenter hebben alsmede voor snelgroeiende ondernemingen die hun verbindingen eenvoudig willen laten meegroeien.

Voordelen NG-BLU SIP Trunking

Alle merken telefooncentrales

De SIP Trunks van NG-BLU zijn voor vrijwel elke (VoIP) telefooncentrale geschikt.
Of u nu een traditionele telefooncentrale op locatie heeft of een IP telefooncentrale in een datacenter, de SIP Trunks van NG-BLU zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent.

Onbeperkt aantal gesprekken

Het aantal gesprekskanalen binnen de SIP Trunks van NG-BLU is onbeperkt. U loopt dus nooit het risico dat uw organisatie onbereikbaar is.

Onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland maar ook naar EU landen.

Nooit meer onverwachte kosten, maar zekerheid en voorspelbaarheid.

Microsoft Teams

Wilt u Microsoft Teams als telefonieoplossing gaan gebruiken?
NG-BLU biedt u speciaal voor Teams gecertificeerde SIP Trunks

NG-BLU SIP Trunking en Partners

Volledig redundant, hoge beschikbaarheid

Het SIP platform van NG-BLU Networks is volledig redundant opgebouwd over meerdere nationale datacenters. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke beschikbaarheid garanderen.

Eenvoudig beheer via Webportaal Infraorders

Onze partners krijgen de beschikking over ons webportaal 'InfraOrders'. In dit webportaal kunt u eenvoudig de SIP Trunks van uw klanten aanmaken, configureren en beheren.

Nationale en internationale SIP Trunks

NG-BLU levert lokale SIP Trunks in meer dan 40 landen. Heeft u dus klanten met internationale vestigingen, neem dan onze SIP Trunks af zodat u voor alle vestigingen het telefoniebeheer kunt doen.

Offerte SIP-Trunking aanvragen