NorthC en NG-BLU Networks gaan samenwerking verder uitbreiden

northc en ng blu networks ...

NorthC en NG-BLU Networks gaan samenwerking verder uitbreiden.

26 maart 2021

NorthC Datacenters, de grootste regionale datacenterprovider van Nederland en de zakelijke Internet Service Provider NG-BLU Networks, hebben de samenwerking verder geïntensiveerd. Alle NG-BLU Networks diensten zijn per direct leverbaar op alle Datacenter locaties van NorthC.

NG-BLU Networks is een infrastructuur onafhankelijke zakelijke Internet Service Provider inmiddels behorend tot de top 3 van Nederland, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige (Secure) Connectiviteit & Voice diensten. Deze oplossingen worden in samenwerking met een sterk groeiend partnerkanaal in de markt gezet.

Door de samenwerking profiteren klanten en partners van de dienstverlening van NG-BLU Networks op alle lokale datacenters van NorthC. Praktisch onbeperkte connectiviteitsoplossingen in lokale datacenters komen hiermee beschikbaar. Denk aan BGP redundante Internet Uplinks, SDWAN, MPLS, Anti-DDoS oplossingen, eigen IP Spaces en AS/LIR-support oplossingen. Deze diensten vormen de benodigde bouwstenen om als cloudprovider hoogwaardige diensten te kunnen leveren en klanten met een extreem hoge beschikbaarheid, performance, secure toegang tot de clouddiensten te bieden.

Onze datacenters vormen de toegangspoort tot een rijk ecosysteem aan (inter-)nationale partijen en diensten. We zijn trots dat NG-BLU Networks onderdeel is van dit partnerlandschap. Vanuit onze datacenters kunnen klanten en partners profiteren van alle datacommunicatie diensten van NG-BLU Networks, maar ook security diensten zoals Anti-DDoS oplossingen.

“De kwaliteit en regionale dekking van de Northc Datacenters passen perfect in de visie van NG-BLU Networks om hoogwaardige connectiviteitsdiensten dichtbij onze partners en klanten te kunnen leveren"

Zegt Jacco Kouwenberg Commercieel Directeur bij NG-BLU Networks.