Homepagina
l2 ethernet vpn xconnect d...

Ethernet VPN of Xconnect

Op basis van L2 onderling locaties koppelen

Ethernet VPN of Xconnect

stretch uw LAN over meerdere locaties

Ethernet VPN of XConnect

Met een Ethernet VPN of XConnect verbindt u uw hoofdkantoor, vestigingen en datacenters veilig en flexibel via een gesloten layer 2 netwerk met elkaar. Een belangrijk kenmerk van deze dienst is dat er geen routering plaatsvindt tussen de locaties maar dat het in feite een verlenging is van het Lokale Netwerk (LAN). Locatie A en B werken met dezelfde lokale subnetten in het zelfde (V)LAN.

Over dit netwerk kunt u meerdere diensten transporteren, zoals internet, telefonie en video. Door ook uw datacenters via het netwerk te ontsluiten, is het mogelijk om centraal applicaties en platformen aan te bieden.

Ethernet VPN of XConnect van NG-BLU Networks

NG-BLU levert een rijk portfolio aan Layer 2 diensten: Ethernet VPN of XConnect. Hiermee koppelt u locaties en/of Datacenterlocaties veilig op basis van een L2 VLAN aan elkaar. De dienst is VLAN transparant wat zoveel betekent dat u binnen de afgenomen dienst zelf VLAN's kunt realiseren, u bent hierdoor niet afhankelijk van NG-BLU, wel zo makkelijk.

Doordat NG-BLU infrastructuur onafhankelijk is, is het zelfs mogelijk om Ethernet VPN of XConnect geleverd te krijgen over verschillende vormen van infrastructuur, geleverd door verschillende infrastructuurleveranciers. Dat geeft vele aanvullende mogelijkheden.

Kenmerken van NG-BLU Networks Ethernet VPN of XConnect

VLAN Transparant

De dienst is altijd VLAN transparant geconfigureerd waardoor de klant zelf VLAN's kan toevoegen. Dit geeft een enorme flexibiliteit.

Levering niet afhankelijk van infrastructuur aanbieder

Doordat NG-BLU de dienst kan leveren over een mix van infrastructuurleveranciers is de kans dat de dienst geleverd kan worden zeer groot.

Hoge snelheden, lage latency en Jitter waarden

Ethernet VPN of XConnect is een zeer snelle verbinding - 1GIG/s tot 10GIG's - en biedt zeer lage latency en jitter waarden, zeer geschikt voor gevoelige applicaties en replicaties van omgevingen.

Ethernet VPN of XConnect en Partners

Ideale dienst voor Twin Datacenter omgevingen

Vele NG-BLU Partners maken gebruik van een Twin Datacenter concept. De Ethernet VPN of XConnect dienst is in die situaties ideaal om de redundancy en replicatie tussen beide datacenters optimaal in te richten.

VLAN Transparant

Ethernet VPN of XConnect is een zeer snelle verbinding - 1GIG/s tot 10GIG's - en biedt zeer lage latency en jitter waarden, zeer geschikt voor gevoelige applicaties en replicaties van omgevingen.

Samen bouwen naar een mooie toekomst

Ontdek hoe NG-BLU Networks en onze partners een goede relatie hebben opgebouwd.