Zakelijk Internet

Betrouwbare Cloud connectiviteit

Hoogwaardig Zakelijk Internet

Kwaliteit internet is cruciaal

Internet is dé transportlaag voor het benaderen van uw applicaties. Het Internet vormt immers het grootste deel van het 'pad' tussen uw pc en de applicatie waarin u werkt. Het is daarom cruciaal dat u gebruik maakt van het beste Internet. Maar wat is dan het beste Internet?

Internet van NG-BLU Networks

NG-BLU Networks levert alleen A-kwaliteit Internet. Wij stellen de hoogste eisen aan onze eigen Internet performance. Dit doen we door te zorgen dat er nooit capaciteitsproblemen ontstaan, dat we niet kiezen voor de goedkoopste Internet routes, dat we beschikken over de beste 'peerings', vroegtijdig ingrijpen bij mogelijke capaciteitsproblemen en door gebruik te maken van meervoudig uitgevoerde hoogwaardige (Cisco) backbone apparatuur en datacenters. Onze eigen specialisten bewaken de performance 24x7 en zorgen ervoor dat we continu kwaliteit blijven leveren. Hiermee bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit Zakelijk Internet.

Voordelen NG-BLU zakelijk internet

Alle netwerken, technieken & performance

NG-BLU Networks levert haar Internetdiensten over de belangrijkste infrastructuurleveranciers en vormen zoals Glasvezel, Radio technieken, Coax en xDSL. Dit betekent dat u op iedere plek de beschikking heeft over het snelste Internet. Altijd een oplossing!

En doordat we de Internetcapaciteit inrichten opdat er geen bandbreedte belemmering onderweg kan ontstaan, weet u zeker dat u altijd de maximale snelheid haalt uit uw verbinding.

Niet alleen de Internetsnelheid is van belang. Minstens zo belangrijk is dat we zorgen voor 'korte routes' naar uw bestemmingen, zogenaamde 'Peerings'. NG-BLU Networks kiest alleen voor A-kwaliteit Carriers met automatisch de snelste en kortste routes.

Hoogste beschikbaarheid & back-up

Uw Internetdienst moet altijd werken. Dat lijkt simpel maar is het niet. Om dat te realiseren maken we gebruik van onze eigen Internet Backbone met op alle niveau's meervoudig uitgevoerde apparatuur, datacenters, glasvezelringen en routes naar het Internet én dat wordt 24x7 bewaakt. Storingen op het Internet hebben daardoor geen of nauwelijks invloed op de door u afgenomen Internetdienst.

De kans is klein dat onze Internetverbindingen uitvallen. Maar mocht dit toch gebeuren kan dat zeer vervelend zijn. Daarom hebben we diverse automatische (BGP en SDWAN) backup oplossingen ontwikkeld zodat uw internetdienst blijft werken als een verbinding toch mocht uitvallen. Afhankelijk van uw backup behoefte kunt u kiezen uit 4/5G tot glasvezel backup infrastructuur. Ook is het mogelijk om de backup verbinding actief in te zetten (load balanced) zodat de maximale beschikbare bandbreedte wordt benut.

Eenvoudig uit te breiden naar SDWAN Internet

Relaties die al gebruik maken van NG-BLU Internet kunnen eenvoudig de dienst aan laten passen naar Secure SD-WAN Internet van NG-BLU. Hiermee wordt de performance en beschikbaarheid verder vergroot en de kosten lager.

Optimale beveiliging kan eenvoudig worden toegevoegd.

Vele optionele diensten als Anti DDoS

NG-BLU Networks levert een groot aantal aanvullende (Internet) diensten, zoals bijvoorbeeld anti DDoS, lees hier voor Meer connectiviteit diensten

NG-BLU Internet en Partners

Direct inzicht in beschikbaarheid en prijzen: Webportaal 'Infraorders'

Onze partners krijgen de beschikking over ons webportaal 'InfraOrders'. Dit webportaal geeft u inzicht in onder andere de beschikbaarheid en de prijzen van de internetdiensten. Na bestelling wordt u via deze omgeving op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele service tickets.

Monitoring inclusief: Altijd inzicht in Performance

Om de samenwerking nog beter op elkaar af te stemmen, leveren wij onze intelligente monitoring dienstverlening aan al onze ICT Partners.

In deze monitoring omgeving is de performance, beschikbaarheid en configuratie van de afgenomen diensten real-time en historisch zichtbaar.

Op verzoek kunnen zelfs complete NOC omgevingen worden ingericht en klantviews worden geleverd.

Een unieke bouwsteen voor uw Managed Services!

Samenwerking met uw serviceorganisatie: Pro-actieve alerting

Kiest u voor Managed routers van NG-BLU Networks dan worden de routers niet alleen beheerd en vervangen, maar ontvangt u ook eventuele alerts in de vorm van tickets.

U wordt bijvoorbeeld direct en automatisch op de hoogte gehouden als een verbinding down is, er veel bandbreedte gebruikt wordt of er sprake is van te hoge packetloss.

Hiermee kunt u uw klant snel informeren en uw serviceniveau verder verhogen.

(Managed) Routers

Onze Internetdiensten zijn altijd aan te vullen met Managed Routers (CPE). Indien gewenst plaatsen, beheren, vervangen we de router apparatuur bij defect conform SLA én zorgen we voor de optimale firmware versies. We werken alleen met de beste apparatuur en leveranciers: Cisco en Fortinet. Met deze dienst kunt u zich richten op uw core business.

Eigen IP Space, RIPE Diensten

Heeft u de beschikking over eigen Publieke IP Space en zou u deze willen gebruiken voor de Internetverbindingen voor uw klanten?

NG-BLU biedt in dat geval de mogelijkheid om iedere door NG-BLU geleverde Internetdienst met uw eigen Publieke subnet te leveren.

Hiermee bespaart u kosten én ziet uw klant uw IP adressen.


Heeft u plannen om eigen Publieke IP adressen te gaan aanvragen? Bij de RIPE kunt u adressen en een eigen AS aanvragen. Dat is best nog wel een lastig proces en publieke IP adressen zijn schaars. Neem contact met ons op, onze specialisten hebben hier veel ervaring in en kunnen u helpen.

(Managed) Cloud Firewalls

De NG-BLU Internetdiensten zijn ook leverbaar met (Cloud) Firewalls. Deze zogenaamde Cloud of Virtuele Firewalls worden niet meer op locatie van de klant geplaatst, maar bevinden zich in de 'Cloud'. U kunt bepalen of u zelf het beheer wenst te doen of dat wij dat voor u doen.

Internet & BGP voor uw Datacenter inrichting

Levert u eigen Cloud diensten vanuit een Datacenter? Ook daar kunnen wij onze A-kwaliteit Internetdiensten leveren én u helpen met de opbouw, configuratie en inrichting van 'rock solid' BGP Internet oplossingen. Ook eventueel in combinatie met Internetverbindingen geleverd door andere Internet Service Providers en indien gewenst 'gestretched' over meerdere datacenters.