Homepagina
mobiel internet

Mobiel Internet

Overal en altijd toegang tot internet

OnAir Mobiel Internet

Op al uw devices overal online zonder WiFi met de hoogst mogelijke snelheid.

OnAir Mobiel Internet

De zakelijke OnAir data abonnementen van NG-BLU Networks bieden u altijd en overal toegang tot internet met de hoogst mogelijke snelheid.

Grote databundels die binnen de gehele EU geldig zijn, databundels delen met collega's of gewoon een goede en stabiele backup verbinding voor uw internetaansluiting.

OnAir Mobiel Internet van NG-BLU Networks

Door gebruik te maken van 2 van de best geteste en grootste mobiele netwerken in Nederland, kunnen wij onze klanten áltijd en overal voorzien van een hoge snelheid 4G dataverbinding.
Al onze dataverbindingen zijn voorzien van een grote databundel. Bij afname van meerdere dataverbindingen op 4G bestaat zelfs de mogelijkheid om de databundels te koppelen zodat 1 grote bundel ontstaat. Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande 4G verbinding zonder onverwachte kosten.

Voordelen OnAir Mobiel Internet

Netwerkonafhankelijk

NG-BLU Networks levert haar mobiele internetdiensten over 2 van de best geteste landelijke mobiele netwerken. Dit betekent dat u op iedere plek de beschikking heeft over de snelst mogelijke mobiele internetverbinding. Altijd een oplossing!

Hoogste snelheden

Op beide netwerken beperken wij niet op de snelheid. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogst beschikbare snelheid.

Landelijke dekking

Beide netwerken bieden volledige landelijke dekking voor het gebruik van mobiele diensten.

Automatische back-up

De kans is klein dat onze internetverbindingen uitvallen. Maar mocht dit toch gebeuren kan dat zeer vervelend zijn. Daarom hebben we diverse automatische (BGP) backup oplossingen ontwikkeld zodat uw internetdienst blijft werken als 1 verbinding mocht uitvallen. Mobiel Internet van NG-BLU Networks is een uitstekende infrastructuur voor backup. Ook is het mogelijk om de backup verbinding actief in te zetten (load balanced) zodat de maximale beschikbare bandbreedte wordt benut.

OnAir Mobiel Internet en Partners

Direct inzicht in beschikbaarheid en prijzen: Webportaal 'Infraorders'

Onze partners krijgen de beschikking over ons webportaal 'Infraorders'. Dit webportaal geeft u inzicht in onder andere de beschikbaarheid en de prijzen van de internetdiensten. Na bestelling wordt u via deze omgeving op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele service tickets.

Eigen SPN naam

Onze partners kunnen de beschikking krijgen over een eigen gewenste SPN naam (netwerknaam in display toestel) in combinatie met eigen whitelabel simkaarten.

Monitoring inclusief: Altijd inzicht in Performance

Om de samenwerking nog beter op elkaar af te stemmen, leveren wij onze intelligente monitoring dienstverlening aan al onze ICT Partners.

In deze monitoring omgeving is de performance, beschikbaarheid en configuratie van de afgenomen diensten real-time en historisch zichtbaar.

Op verzoek kunnen zelfs complete NOC omgevingen worden ingericht en klantviews worden geleverd.

Een unieke bouwsteen voor Managed Services!

Samenwerking met uw serviceorganisatie: Pro-actieve alerting

Kiest u voor managed routers van NG-BLU Networks dan worden de routers niet alleen beheerd en vervangen, maar ontvangt u ook eventuele alerts in de vorm van tickets.

U wordt bijvoorbeeld direct en automatisch op de hoogte gehouden als een verbinding down is, er veel bandbreedte gebruikt wordt of er sprake is van te hoge packetloss.

Hiermee kunt u uw klant snel informeren en uw serviceniveau verder verhogen.