OneSpace

Web-based Unified Communications

OneSpace

Een belangrijk onderdeel van werken bestaat uit communiceren.
Tegenwoordig gebruiken we daarvoor veel verschillende middelen.
OneSpace, de WebRTC oplossing van NG-BLU Networks, verenigt al deze communicatiemiddelen, maakt ze bereikbaar op één plaats en te allen tijde beschikbaar op elke locatie.

OneSpace

OneSpace is een WebRTC (Web Real-Time Communication) oplossing waarbij spraak- en videogesprekken of bestandsuitwisseling kunnen worden geopend in een internetbrowser zonder dat er additionele software nodig is.

NG-BLU Networks biedt u de mogelijkheid om al deze applicaties, en nog veel meer, beschikbaar te maken op één plek. NG-BLU Networks OneSpace biedt u onder andere:

 • Video bellen
 • Screen sharing
 • File sharing
 • Memo's versturen
 • Fax en sms

Voordelen NG-BLU OneSpace

Volledig web-based

Voor het gebruik van OneSpace heeft u alleen een webbrowser en een werkende internetverbinding nodig.

Vanuit de webbrowser krijgt u de volledige bediening van uw telefonieomgeving.

Device- en locatie onafhankelijk werken

Of u nu een bureautoestel, een mobiele telefoon, een laptop, een pc of een combinatie van deze devices gebruikt, OneSpace werkt overal.

Unified Communications

Bellen, chatten, memo's versturen, videogesprekken, videoconferenties, file transfer, screen sharing, zeer uitgebreide gespreksrouteringen.
OneSpace is 1 omgeving waarin al dit soort functies in uw webbrowser beschikbaar zijn.

Rapportages

OneSpace geeft toegang tot zeer uitgebreide rapportagetooling zodat u grip houdt op en inzicht krijgt in uw communicatiestromen.

NG-BLU OneSpace en Partners

Volledige ontzorging

Van het verkooptraject tot en met de klantoplevering en support, NG-BLU kan u als partner volledig ontzorgen bij het leveren van onze OneSpace dienst.

Specialisten

Een hoog gekwalificeerd team van OneSpace specialisten staat ter uw beschikking om samen de best mogelijke oplossing voor uw klant te realiseren.

Onbeperkt bellen nationaal en internationaal

Onbeperkt bellen in Nederland maar ook naar EU landen tegen zeer scherpe tarieven voor uw klanten.

Hiermee biedt u te allen tijde de meest interessante en complete oplossing aan uw klant.

Verschillende licenties

Het licentiemodel van OneSpace zorgt ervoor dat u per gebruiker kunt bepalen welke functionaliteiten noodzakelijk zijn. Zo betaalt uw klant nooit voor functies die niet worden gebruikt.

Functies OneSpace

Hierna volgt een overzicht van de verschillende functionaliteiten van OneSpace.

Collaboration

Deze applicatie biedt een volledig aanpasbare weergave van collega’s, eventueel gegroepeerd per werkteam. Het dashboard van Collaboration geeft daarnaast real-time informatie over de aanwezigheid van de gebruikers. Eén klik is voldoende om de communicatie te starten met een collega.

Collaboration

Attendant Console

Attendant Console is de alles-in-één OneSpace oplossing voor call operators. Dankzij het intuïtieve ontwerp kunt u grote hoeveelheden gelijktijdige gesprekken gemakkelijk beheren en snel beantwoorden.

Rust uw operators uit met geavanceerde mogelijkheden om een high-level service te bieden. Combineer call control met aanwezigheidsmonitoring: zie beschikbaarheidsstatus van al uw collega's, zelfs van collega’s op externe locaties en onderweg.

Deze OneSpace functionaliteit is beschikbaar in zeven verschillende talen en ondersteunt apparatuur voor gebruikers met een visuele beperking.

Attendant Console

CDR-View

Met CDR-View draait u snel en overzichtelijk een rapportage en analyse van het interne en externe gespreksverkeer. De rapportage bevat onder andere:

 • Informatie over het nummer
 • Gesprekssoort en duur
 • Kosten van inbound en outbound, gepresenteerd in tabellen en grafieken

CDR-View is volledig WebRTC en helpt het management met het analyseren van een bepaald deel of de totale gespreksactiviteiten van het bedrijf. Daarop kan dan de bedrijfsstrategie worden aangepast.

Kite

Kite biedt de mogelijkheid om op een snelle en gemakkelijke manier direct contact op te nemen met een bedrijf via chat, bellen, video-oproep, desktop sharing, file sharing en videoconferentie. Kite vereist geen installatie door de eindgebruiker en laat een websitebezoeker in aanraking komen met het bedrijf door simpelweg te klikken op een link.

Het is zeer eenvoudig om Kite te integreren in een website. Ook het toevoegen van Kite aan uw e-mailhandtekening is erg gemakkelijk. Kite is een krachtig marketinginstrument, want het biedt een directe, eenvoudige en gratis manier voor de klant om contact opnemen met uw bedrijf. Daarnaast is het volledig geïntegreerd in NG Networks OneSpace.

Zero Distance

Zero Distance is een videoconferentie systeem dat open is voor iedereen, onmiddellijk en eenvoudig te gebruiken. In een simpele klik wordt een conferentie opgestart met interne en externe gebruikers met een gebruiksvriendelijke interface en handige functies. Zero Distance vereist geen aparte installatie en daarom te gebruiken op ieder device.

OneSpace applicatie Zero Distance heeft de volgende voordelen:

 • Geen installatie benodigd
 • Chatten, geluid en videoconferentie
 • HD-video
 • Toegang voor externe gebruikers (ook via sociale netwerken)
 • Het delen van documenten en toepassingen
 • Luidspreker autodetectie
 • Mute modus